Trump yine saçmaladı: Hz.İsa'yı Müslümanlar öldürdü!

Trump yine saçmaladı: Hz.İsa'yı Müslümanlar öldürdü!

"Müslümanların Hz.İsa'ya yaptıklarını asla unutmayacağım"

Ömer Çiftçi'nin Haberi:

RİSALEHABER-Amerikan Başkan aday adaylarından Donald Trump Müslümanları suçlama adına artık saçmalama noktasına geldi. Trump'ın sözleri Amerika basınına bomba gibi düştü.

"Bana Müslümanları neden sevmediğimi soruyorlar. Cevabı çok basit: Onlar Hz. İsa'yı çarmıha gerip çivilediler. Bu durum İncil'in 545. sayfasında geçer. Muhammed pilate ve çevresindeki çetesi Hz. İsa'yı katlettiler" diyerek absürt bir açıklamanın altına imzasını atan Trump, bu konuda rakiplerine bir de göz dağı verdi.

Rakiplerinin açıklamaları konusuna değinen Trump; "Başka politikacılardan Müslümanların Hz. İsa'yı nasıl katlettiklerine dair sözleri duyamıyorum. Özellikle Ted Cruz, İncil'e sadık bir insan olduğunu söylüyor. Ama bu tür konuları konuşmaktan korkuyor" ifadelerini kullandı.

"Bu tür söylemleri başka politikacılardan duyamazsınız. Çünkü onlar Politik konuşurlar. Fakat ben asla politik olmadım, asla doğruları ve düşündüklerimi söylemekten korkmadım" diyen Donald Trump, rakipleri Hillary Clinton ve Ted Cruz'a göz dağı vermeye çalıştı.

Haber kaynağı:http://eveningharold.com/2016/03/26/donald-trump-says-hes-never-forgiven-the-muslims-for-killing-jesus/

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
6 Yorum