TRT'ye çirkin iftira

TRT'ye çirkin iftira

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda "M zereti olmadığı halde namaz kılmayan kişinin durumu nedir?' sorusuna verdiği 'İdam' cevabıyla büyük tepki toplayan Şemsettin Özaykan üzerinden TRT Kurdi'ye çirkin bir iftira atıldı

Sosyal medyada kimin paylaştığı, mekanı, zamanı belli olmayan bir videoda 'Namaz kılmayanın durumu nedir?' sorusu kendisine yöneltilen Şemsettin Özaykan, verdiği cevapla tepki çekti. Namaz kılmayan insanların idam edilmesi gerektiğini söyleyen ve bu düşüncesini de alimleri kaynak göstererek dile getiren Özaykan'ın bu sözleri TRT 6 kanalında sarf ettiği iddia edildi. Özaykan'ın ayrıca TRT Kurdi kanalında sürekli program yaptığı da söylendi.

TRT 6 kanalına iftira atarak çirkin bir algı oluşturmak isteyenlerin iddiaları boşa çıktı. Özaykan'ın yalnızca birkaç sene önce TRT 6 kanalında bir programa katıldığı ortaya çıktı. Şahsın TRT Kurdi'de program yaptığı iddiasının da tamamen yalan olduğunu açıklayan yetkililer bunun bir 'karalama kampanyası' olduğunu belirtti.

Şemsettin Özaykan'ın TRT 6'da bir kez katıldığı programdan fotoğraf kullanarak, skandal sözleri TRT ekranlarında söylediği algısı oluşturuldu.
 

Görüntüleri sosyal medyada yayan şahıslar sözleri TRT Kurdi'de sarf edilmiş gibi göstermeye çalıştı.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.