Trakyalı gençler de sabah namazında buluştu

Trakyalı gençler de sabah namazında buluştu

Trakyalı gençler, “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında camilerde bir araya geldi

Trakyalı gençler “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" organizasyonu çerçevesinde camilerde bir araya gelerek sabah namazı kıldı, dua etti.

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen organizasyon kapsamında; Edirneli gençler Selimiye, Kırklarelili gençler Hızırbey, Tekirdağlı gençler de Gazi Süleyman Paşa camilerinde toplandı. Gençler, cami cemaati ile saf tutarak namaz kıldı, dua etti.

Kırklareli 

“Gençler Sabah Namazına Buluşuyor” organizasyonunda, Kırklarelili gençler Hızırbey Camisi'nde buluştu. Gençler, cemaatle saf tutarak namaz kıldı ve dua etti.

Sabah namazının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce cemaate çorba ikram edildi.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın, namazın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 81 ilde gençlerin sabah namazında buluştuğunu bildirdi.

Cami cemaatine gençlerin de katılımını sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Aydın, "Amacımız gençlerin camiye gelerek toplu halde cemaatle namaz kılmalarını ve bu alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Milli manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine ve bayrağına daha faydalı olacağı kanaatindeyiz" diye konuştu.

Tekirdağ

Tekirdağ'da da üniversite öğrencileri, Gazi Süleyman Paşa Camisi'nde sabah namazı kıldı.

Değirmenaltı Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Ümit Kürham, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 81 ilde düzenlenen etkinlik kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi öğrencileriyle sabah namazında bir araya geldiklerini aktardı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.