TOKİ’den İstanbul’da 690 bine dükkân

TOKİ’den İstanbul’da 690 bine dükkân

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

İdare, Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmaz satışa çıkarılıyor. Açık artırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmazlar yüzde 10-15-25 peşin 96-108-120 ay vade seçenekleriyle alıcıya sunulacak.

TOKİ, Erzincan Üzümlü’deki işyerlerini ise 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık artırma yöntemiyle satacak. 11 Ağustos’ta 2015 tarihinde düzenlenecek açık arttırmalarda; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak illerinde, 97 işyeri ve 28 konut olmak üzere toplam 125 taşınmaz satışa sunulacak. İstanbul Kayabaşı’nda alıcıya sunulan işyeri 60 bin liradan yatırımcıya sunuldu. Ayrıca İstanbul Sulukule’de de 4 konut da satışa sunulan taşınmazlar arasında bulunuyor.

Ankara, Esenboğa Havalimanı yolundaki Kuzey Ankara Kentsel Yenileme Projesi’nde 16 konut da satışa çıkarılacak taşınmazlar arasında yer alıyor. Kuzey Ankara Kentsel Yenileme Projesi konutları 100 bin lira üzerinden açık artırmaya sunulacak. Projesinde yer alan konut yüzde 10 peşin 96 ay, yüzde 15 peşin 108 ay ve yüzde 25 peşin 120 ay vade seçenekleriyle satılacak.

Akit 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.