TOKİ yeni fırsatlar sunuyor

TOKİ yeni fırsatlar sunuyor

TOKİ 29 ilde 97 iş yeri ve 28 konut olmak üzere toplam 125 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor. Açık artırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmazlar, yüzde 10-15-25 peşin ve 96-108-120 ay vade seçenekleriyle alıcıya sunulacak.

97 İŞ YERİ 28 KONUT

Düzenlenecek açık artırmada; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak illerinde, 97 iş yeri ve 28 konut olmak üzere toplam 125 taşınmazın satışı yapılacak.

KUZEY ANKARA'DA 16 KONUT SATILACAK

Başkent Ankara'nın yükselen değeri Esenboğa Havalimanı yolundaki Kuzey Ankara Kentsel Yenileme Projesi'nde 16 konut da satışa çıkarılacak taşınmazlar arasında yer alıyor. Bu konutlar 100 bin lira üzerinden açık artırmaya çıkarılacak. Kuzey Ankara Projesi çerçevesinde satışa sunulacak taşınmazlar arasında 1 iş yeri de bulunuyor. Etimesgut ilçesinde bir konut ile Şereflikoçhisar'da 2 iş yeri de alıcıya sunulacak. Şereflikoçhisar ilçesindeki iş yeri 55 bin lira üzerinden alıcı bekleyecek.

İSTANBUL KAYABAŞI'NDA 60 BİN LİRAYA İŞYERİ

İstanbul Gaziosmanpaşa Taşoluk'ta 2 iş yeri, Küçükçekmece Kayabaşı'nda bir iş yeri de satışa çıkarıldı. Kayabaşı'ndaki iş yeri için 60 bin lira fiyat belirlendi. Ayrıca İstanbul Sulukule'de de 4 konut, satışa sunulan taşınmazlar arasında bulunuyor. Trabzon Bahçecik Zağnos Vadisi'nde ise 13 iş yeri satılıyor. Bu iş yerleri 18 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. Taşınmazlar açık artırmada yalnızca vadeli olarak satışa sunulacak.

ensonhaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.