THY'den kış saati düzenlemesi

THY'den kış saati düzenlemesi

Türk Hava Yolları'nın uçuşlarda sorun yaşanmaması için kış saati uygulaması ile ilgili gerekli tedbirleri aldığı açıklandı

Türk Hava Yolları kış saati uygulaması ile ilgili gerekli tüm tedbirleri aldığını açıkladı.

Bu yıl kış saati uygulamasının başlangıç tarihinin Bakanlar Kurulu kararı ile 25 Ekim yerine 8 Kasım tarihine ertelenmesi nedeniyle uçuşların tarife yapısı yeniden düzenlendi.

THY de 25 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlarda yolcuların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gerekli çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Söz konusu düzenlemeye göre, 25 Ekim – 8 Kasım tarihleri arasında sınırlı kalmak üzere Türkiye çıkış ve varışlı seferlerimiz kış tarifesinde yer alan Türkiye saatine göre bir saat geç uygulanacak.
Yurtdışı çıkış ve yurtdışı varışlı seferlerimizin mahalli saatlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak. 25 Ekim – 8 Kasım tarihleri arasında seyahat edecek yolcularımızın uçuş saatlerini Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesinden, Türk Hava Yolları Satış Ofislerinden, Türk Hava Yolları Çağrı Merkezinden veya Türk Hava Yolları yetkili satış acentelerinden teyit ettirmelerini önemle rica ederiz."

Yeni Şafak 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.