TGRT'den Osman Ünlü yine Said Nursi'ye saldırdı!

TGRT'den Osman Ünlü yine Said Nursi'ye saldırdı!

Hem müfteri hem cahil hem de ahlaksız! Bu adam camileri de kerhaneye benzetmişti

İbrahim Mert'in haberi:

RİSALEHABER-Türkiye Gazetesi, TGRT Haber ve TGRT FM'de fıkıhla ilgili yazılar yazan, program yapan Osman Ünlü adlı şahsın Bediüzzaman Said Nursi'ye olan kin ve nefereti bitmiyor. Ünlü, her fırsatta Said Nursi'ye ve Risale-i Nurlara hakaretler yağdırıyor.

Osman Ünlü, önceki gün TGRT FM'de "İslam ve Toplum" adıyla yaptığı programında hiç yeri yokken bir anda sözü Said Nursi ve Risale-i Nur'a getirdi. 

Risale-i Nur'da iman bilgisi yokmuş!

6 bin sayfaya yakın Risale-i Nur külliyatı baştan sonra ayet ve hadislerin tefsiri ve iman hakikatleri ile doluyken Osman Ünlü denen şahıs "içinde iman bilgisi yok" iftirasında bulundu.

"Said Nursi'nin kitaplarını tavsiye etmiyoruz" diyen Ünlü, "Niye etmiyoruz? İçerisinde ne ehl-i sünnet itikadı anlatılıyor, ne de fıkıh bilgisi anlatılıyor" hadsizliğini sergiledi.

Utanmadan FETÖ ile ilişkilendirmeye çalışan Osman Ünlü, 15 Temmuz darbe girişimine karşı çıkan Nur cemaatlerini ve o akşam darbecilere direnirken şehit olan Nur talebelerini görmezden geldi, ahlaksızca iftira attı. Ünlü, "Bunlar nereden nasıl yetişiyor. Nasıl yetişecek canım şimdi Said Nursi'nin kitaplarında fıkıh yok, iman bilgisi yok. Din diye onu verirsen bu rüzgara açık" dedi.

Okumadan cahilane saldırıyor

İnsanlara İslam'ı anlatma iddiasında olan Osman Ünlü, Risale-i Nur'u okumadığı için cahilane konuşuyor. Hayatını iman ve Kur'an'a adayan Said Nursi'ye, eserleri Risale-i Nur'a ve Nur talebelerine büyük iftirada bulunuyor.

Osman Ünlü denen şahıs daha önce de aynı radyoda hakaretler yağdırmıştı.

Aynı Osman Ünlü, camileri de kerhaneye benzetmişti!

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın camileri çocuklara sevdirmek ve ailelerin rahatça ibadetlerini yerine getirebilmesi için daha önce başlattığı projeye de hakaret eden Osman Ünlü, Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in “Camiler sadece namaz kılma mekânı değil, sosyal ve kültürel paylaşım alanları olmalıdır. Camiye gelen çocuklar ister oynasın, ister koşuştursun. Onların hafızasında kötü iz bırakan müdahale kabul edilemez” sözlerine sinirlenmişti.

TGRT ekranlarındaki bir iftar programında çocukların camide yaptığı etkinlikten rahatsız olduğunu dile getiren Osman Ünlü haddini aşıp, "Senin etkinliğin batsın. Bu yaptığın yarın camiyi kerhane haline getirmektir…" ifadelerini kullanmış ve büyük tepki almıştı.

162787-001.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
51 Yorum