Tesettür giyim piyasası ünlü moda firmasının iştahını kabarttı

Tesettür giyim piyasası ünlü moda firmasının iştahını kabarttı

Dünya'da İslam'ın hızla yayılması ve dindarlığın artması dünyanın önde gelen markalarının da iştahını kabartmaya başladı. Tesettür giyim piyasasında çok yakında farklı markaları görebiliriz...

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER-Dindarlığın yükselişi kapitalist moda şirketlerinin de iştahını kabarttı. Dünyanın en ünlü giyim firmalarından biri olan ve İtalyan asıllı iki kardeşin kurduğu Dolce&Gabbana firması tesettür giyimine de el attı.
 
Firma, son yayınladıkları katalogda tesettür giyime geniş yer ayırdı. Kanada medyasının haberine göre pek çok Müslüman moda otoritesi de ürünlere büyük ilgi gösterdi.
 
Ünlü firma tesettür pastasından pay kapmak için çarşaf koleksiyonu adını verdiği tasarımlar bile yaptı. Ancak firmanın tesettür koleksiyonundaki ürünler için belirlediği fiyatları çok yüksek bulundu.
 
Forbes dergisinden alınan verilere göre geçtiğimiz sene dünya genelindeki Müslüman kadınlar, giyim ve ayakkabı sektörüne 266 milyar dolar harcadı. Rakamların büyüklüğü ünlü İtalyan firmasının bu alana neden el attığını gösteriyor.
 

Kaynak: RisaleHaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum