Teşekkür ve eğitim için asla bu denilemez

Teşekkür ve eğitim için asla bu denilemez

Görüşleriyle geleceğin nesillerine “eğitimli” bir Türkiye bırakmak için ellerinden geleni yazan eğitim sevdalılarına

Yeni müfredat çalışmasına katkı yapan ve ilgililerden de görüş alan Risale Akademi yetkilileri, “Yenilenme çabası içinde bulunulan müfredat taslaklarına katkı vermek için, gerek Risale Haber üzerinden, gerekse Risale Akademi web sitesi üzerinden görüşlerini bizimle paylaşan tüm gayretli insanlara teşekkür ederiz” açıklaması yaptı. Açıklama şöyle:

“Ülkemizde eğitimci olsun veya olmasın, herkesin bir numaralı gündeminin eğitim olması kaçınılmazdır. Bu duyarlılık içinde, eğitimin girdileri olan müfredat, ders kitapları, öğretmen nitelikleri vb. hakkında görüşlerini bizimle paylaşan tüm katılımcıları tebrik ediyoruz. Onların görüşleri bizim için çok değerliydi. Her biri ayrı önemdeki görüşleriyle geleceğin nesillerine “eğitimli” bir Türkiye bırakmak için ellerinden geleni yazan eğitim sevdalılarına bir kez daha teşekkür ederiz.”

“Ayrıca, paylaşılan tüm görüşler Risale Akademi görüşü olarak MEB TTKB’na ulaştırılmaktadır. Süresi bugün (10 Şubat 2017) dolmakla birlikte, müfredat ve kitap çalışmaları bitmeyecektir. Eğitim dinamik bir süreçtir ve eğitim konusunda asla “tamam, şimdi oldu!” denilemez.”

“Bu bakımdan Risale Akademi olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Siz de bundan sonraki çalışmalarımıza ortak olmak isterseniz, bize, [email protected], [email protected] adreslerine, kendinizi tanıtan kısa bir e-mail gönderebilirsiniz.”

“Teşekkürlerimizle”
Risale Akademi Eğitim Bilimleri Grubu

SİZ DE MÜFREDATA KATKI VERMEK İSTİYORSANIZ TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.