TEOG'da 15 Temmuz ile ilgili soru çıkacak mı?

TEOG'da 15 Temmuz ile ilgili soru çıkacak mı?

15 Temmuz Darbe Girişimi, Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından girişilen hain bir darbe teşebbüsüdür. 15 Temmuz ertesi yapılan pek çok sınavda, bu hain darbe girişimine dair sorular çıktı. Peki TEOG'da da Darbe Girişimi sorusu çıkar mı?

2016-2017 yılında TEOG Sınavları her sene olduğu gibi 2 Dönem şeklinde yapılacak. TEOG Sınavlarının 1.Dönem oturumları ise 23-24 Kasım 2016, yani Çarşamba ve Perşembe günleri başlıyor. Bu zorlu sınav öncesinde, sınava katılacak öğrenciler heyecan içerisinde sınavda sorulabilecek soruları arıyor.

15 Temmuz 2016 gecesi, Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış bir takım Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından yapılan hain darbe girişimi şüphesiz ki ülkemizin tarihini değiştirecek bir olay. Olay sonrası yapılan pek çok "genel sınavda" , 15 Temmuz Darbe Girişimine dair sorulara yer verildi. Bu durum, TEOG Sınavlarında da 15 Temmuz sorusu çıkacak mı? sorularına neden oldu.

Pek çok otoriteye göre 23 Kasım-24 Kasım 2016 tarihinde yapılacak TEOG Sınavlarında da 15 Temmuz Darbe Girişimi'ne dair sorulara yer verilecek. Geçtiğimiz haftasonu yapılan KPSS Ortaöğretim'de 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir ile ilgili bir soru soruldu. TEOG'da da 15 Temmuz ile ilgili güncel bir soru gelebilir. Bu soru şeklinde de olabilir, Türkçe sorularında bir pasaj şeklinde de olabilir.

Elbette bu kesin bir bilgi değil. Sorumuzun cevabını görebilmek için yarın veya 24 Kasım'ı beklemek zorundayız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.