TEOG Mazeret Sınavları ne zaman yapılacak?

TEOG Mazeret Sınavları ne zaman yapılacak?

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde 2016 TEOG 1.Dönem Sınavları yapıldı. Bu zorlu sınavlara 1 Milyondan fazla öğrenci katıldı. Sınava mazereti yüzünden giremeyen öğrenciler ise MEB'in açıklamasına bakıyor. TEOG Mazeret Sınavları 2016 ne zaman yapılacak?

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda İlköğretim 8. Sınıf Öğrencilerinin katılımı ile yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nın 1.Dönem oturumları 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleşti. 1 Milyondan fazla öğrencinin katıldığı sınavlarda öğrenciler 1.Oturumda Türkçe, Matematik ve Din Kültürü derslerinden sınava girerken, 24 Kasım'daki ikinci oturumda Fen ve Teknoloji, İnkilap Tarihi ve Yabancı Dil derslerinden sorular soruldu.

23 ve 24 Kasım'da yapılan 1.Dönem TEOG Sınavlarına katılmayan öğrenciler ise TOEG Mazeret Sınavlarının 2016 yılı içinde ne zaman yapılacağını merak ediyor.

TEOG 1.Dönem Mazeret Sınavları ne zaman yapılacak?

TEOG 1.Dönem sınavlarına mazereti dolayısı ile katılamayan öğrenciler elbette ki sınavları kaçırmış olmuyor. Sınava geçerli mazereti dolayısı ile katılamayan öğrenciler için TEOG Mazeret Sınavları;

17 Aralık 2016 ie 18 Aralık 2016 tarihlerinde yapılacak.

TEOG Mazeret Sınavları da aynı TEOG 1.Dönem Sınavlarında olduğu gibi iki oturumda yapılacak. 17 Aralık 2016'daki ilk oturumda öğrencilere Türkçe, Matematik ve Din Kültürü soruları sorulacakken, 18 Aralık'taki ikinci oturumda öğrencilere Fen ve Teknoloji, İnkilap Tarihi ve Yabancı Dil derslerinden sorular sorulacak.

Sınavlar yine saat 09.00'da başlayacak. Her ders için 20 soru sorulacak testler için verilecek süre 40 dakika. Toplam süre ise 120 dakika olacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.