Temmuz'da Emekli zammı ne kadar olacak? Emekli zammı son dakika

Temmuz'da Emekli zammı ne kadar olacak? Emekli zammı son dakika

Emekli Maaşı'na zam haberleri 12 milyon emeklinin ilgisini çekiyor. Emekliler 2017'de zam üstüne zam alacaklar. En son Ocak'ta gelen emekli zamlarının ardından, 2017 Temmuz'da emekli maaşına bir zam daha gelecek. 2017 Temmuz'da emekli ne kadar zam alacak?

Temmuz'da emekli maaşı ne kadar zamlanacak? sorusu son günlerde milyonlarca emeklinin kafasını kurcalıyor. 2016'nın sonunda kararlaştırılan Emekli Zamları bu sene iki ayrı dönemde verilecekti. Emekliler 2017 Ocak itibari ile ilk maaş zammını aldılar. Ardından gelen emekli promosyonları emekliye adeta ilaç gibi oldu. Peki Temmuz'da emekli maaşı ne kadar zamlanacak? 2017 Temmuz Emekli zammı son dakika haberleri...

SSK, Bağkur ve Memur Emeklisi için Temmuz'da yeni zamlar yolda. Yılın ilk yarısında zamlı maaşlarını alan emekliler, zorlu yaşam koşulları nedeniyle bir zam daha bekliyor. Emekli Maaşı'na zam 2017 Temmuz'da gelecek. Gelecek zamların oranı ise hemen hemen belli olmuş durumda. Peki Temmuz'da emekliler ne kadar zam alacaklar?

2017 TEMMUZ EMEKLİ ZAMLARI

SSK, Bağ-Kur ve Memur Emeklisi için 2017 Temmuz'da farklı oranlarda zamlar gelecek. ssk ve bağ-kur emeklileri temmuz'da yılın ilk 6 ayında gerçekleşen enflasyona göre zam alacakken, memur emeklileri toplu sözleşme zamlarına ek olarak enflasyon zamlarından faydalanabilecek.

12 Milyon emekli temmuz zamlarında umutlu. Tahminler yılın ilk 6 ayında gerçekleşecek enflasyon rakamının yüzde 3.59 olması bekleniyor. Bu da SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarına yüzde 3.59 zam gelebileceği anlamına geliyor. Bu rakamdan beklenenden yüksek çıkarsa maaşlara daha yüksek bir zam yansıyacak.

Memur emeklisi de tıpkı memurlar gibi temmuz'da gelecek toplu sözleşme zammından faydalanacak. Bu oran ise yüzde 4 olarak belirlenmiş durumda. Memur emeklisi de 2017 Temmuz enflasyon zammından faydalanacak. Tahmini olarak bu artışın da yüzde 3.59 olması bekleniyor.

Emekli maaşı zam haberleri için bizi takip edin.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.