Telafer'e 3 TIR yardım gönderildiK

Telafer'e 3 TIR yardım gönderildiK

Konya'dan, gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan 3 TIR yardım gönderildi.

Mehir Vakfı Müdürü Öner Çırak, vakıf binası önündeki uğurlama töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı, Genç Mehir Derneği ve Mehir Vakfı işbirliği ile Telafer için başlattıkları yardımlara devam ettiklerini söyledi.
 
Türkmenlere ihtiyaçları nispetinde yardım elini uzatmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Çırak, "Kendi ülkelerinde sürgün hayatı yaşamaya zorlanan soydaşlarımızın şu anda en büyük sıkıntılarından biri olan gıda ve barınma ihtiyaçları için başlattığımız kampanyaya Konya halkı yoğun ilgi gösterdi" dedi.
 
Başlattıkları kampanya kapsamında, bugün de 3 TIR dolusu yardımın Türkmenlere ulaştırılmak üzere yola çıktığını dile getiren Çırak, şöyle devam etti:
 
"Yardım malzemelerimiz; 150 bin lira değerinde 2 TIR yumurta ve 25 bin lira değerinde 1 TIR yataktan oluşmaktadır. Bugünkü yardım TIR'larımızla birlikte Telafer'e toplam 11 TIR yardım gönderildi. Ulaştırdığımız bu malzemelerin temininde bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşükkür ediyoruz."
 
TRT Haber 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.