Taşımalı başarı

Taşımalı başarı

Balıkesir Akyar köyünde okuyan 3 öğrenci (TEOG) sınavından tam puan aldı. Köy okulunda taşımalı eğitim gören öğrenciler Türkiye'nin gurur kaynağı oldu!

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı) sonuçlarının açıklanmasıyla Balıkesir'in Akyar köyünde büyük sevinç yaşandı. Taşımalı eğitim gören öğrencilerin buluştuğu Akyar Ortaokulu'nda 8/B sınıfında okuyan Ferhat Ergel ve Özge Şelale ile 8/A sınıfında okuyan Ülkü Gündoğdu, girdikleri sınavda bütün soruları doğru cevaplayarak tam puan aldı. 

'RAHATÇA ÇALIŞTIM' 
Ergel, başarısının sırrını, kendini rahat hissetmek ve derslere düzenli çalışmak olduğunu söyledi. Sorulan hepsine doğru cevap veren Özge Şelale de arkadaşları gibi 700 tam puan aldı. Öğretmenlerine ve ailesine destekleri için teşekkür eden Özge, ileride iyi bir kariyer ve iyi bir mesleğinin olmasını istediği dile getirdi. Sınavda yine tam puan alan Ülkü Gündoğdu ise "Başarımı çok çalışmama ve okuldaki öğretmenlerime borçluyum.

Bizimle çok ilgilendiler, ailemin büyük katkısı var. Ailem beni zorlamadı, rahatça çalıştım. Ben, köy okulu kalabalık olmadığı için öğretmenlerimiz bizimle çok daha fazla ilgilendi. "dedi. Okul Müdürü Burak Canbaydar ise öğrencilerinin hepsiyle gurur duyduğunu söyledi. Köy Muhtarı Evrim Ayhan, çocukların başarısının kendilerini gururlandırdığını, ailelerin de çocuklara büyük destek verdiğini kaydetti.

Takvim

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.