Taşeron İşçilere Kadro ne zaman verilecek? Son Dakika Taşeron işçi Haberleri

Taşeron İşçilere Kadro ne zaman verilecek? Son Dakika Taşeron işçi Haberleri

2017 Ramazan Bayramı sonrası Taşerona Kadro haberleri merak konusu oldu. Yüzbinlerce taşeron, kendilerine verilecek kadro için bekliyor. Taşerona kadro son dakika için hükümetten gelecek 7 yeni düzenlemede taşeronlar da unutulmadı.

Taşerona Kadro ne zaman verilecek? sorusu bayramın sona ermesinin ardından taşeronların gündemine tekrar gelmiş durumda. Taşerona kadro verilecek mi? diyen taşeronların 2 yılı aşkın süredir devam eden bekleyişinin artık sona ermesi bekleniyor. Taşeron işçi son dakika haberleri'nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni düzenlemeler yer alıyor.

Taşeron işçilere kadro verilmesi için referandum öncesi sıkça referandumdan sonraki günler işaret ediliyordu. 16 Nisan 2017'de düzenlenen Anayasa Değişikliği Referandumu sonrası taşeronların beklentisi arttı. Pek çok kişi artık bu yaz taşerona kadro gelmesi için talepte bulunuyor.

Taşerona Kadro Haberleri

Taşeron işçilerin beklediği müjde için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni tasarılar bekleniyor. İçinde Kıdem Tazminatı'ndan engelli çalışanlara yönelik düzenlemelere kadar geniş maddeler barındıran tasarıda Taşeron İşçiler de unutulmadı.

Alınan bilgiye göre Taşerona kadro için çalışmalar tamamlandı. Taşeronlara kadro için 2 ayrı çözüm üzerinde karar verilmesi bekleniyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün yaptığı açıklamaya göre 2 alternatiften birisi seçilecek.

Taşerona kadro yeni gelişmeler için önümüzdeki bir iki hafta bekleniyor. Yeni gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum