Suriyeliler iftar paketi dağıttı

Suriyeliler iftar paketi dağıttı

Adıyaman Suriye Temsilciliği tarafından iftara yetişemeyecek vatandaşlara iftar paketi dağıtıldı.

Demokrasi Parkı'nda gelen Adıyaman Suriye Temsilciliği üyesi bir grup Suriyeli, yanlarında getirdikleri içinde hurma, su ve kek bulunan hediye paketlerini iftara yetişemeyecek durumdaki vatandaşlara dağıttı.

Adıyaman Suriye Temsilcisi Amer Alnarm, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkelerindeki iç savaş nedeniyle sığındıkları Türkiye'de kendilerini misafir olarak kabul eden Adıyamanlılarla daha güzel ilişkiler kurmak için iftar paketi dağıttıklarını söyledi.

Savaşın bir ülkenin başına gelebilecek en kötü durumlardan biri olduğunu belirten Alnarm, "Adıyaman'a geldiğimizde çok güzel kardeşlik bağına şahit olduk. Adıyamanlı kardeşlerimiz bizleri annelerinden babalarından, kardeşlerinden ayrı görmediler. Bizler onlara ne kadar teşekkür etsek bunun karşılığı olmayacağının farkındayız. Bunun için her gün kardeşlerimiz için en kalbi duygularla dua ediyoruz" dedi.

Adıyamanlıların kendilerine gösterdiği kardeşliğin kelimelerle ifade edilemeyeceğini dile getiren Alnarm, dağıttıkları iftar paketlerinin Adıyamanlı kardeşlerine yüreklerinden gelen bir teşekkürü simgelediğini belirtti.

İftar paketlerinden alan Adıyamanlılar ise Suriyelilere teşekkür etti.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.