Suriyeli 400 aileye gıda yardımı

Suriyeli 400 aileye gıda yardımı

Yaklaşık 3 yıldan bu yana süren iç çatışmalardan dolayı Gaziantep'e gelen Suriyeli yoksul ailelere, gıda ve tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Ülkelerindeki iç çatışmalar nedeniyle Gaziantep'e sığınan Suriyeli 400 aileye gıda yardımı yapıldı. Vakıf görevlileri tarafından tek tek Suriyeli ailelere dağıtılan gıda yardımın içerisinde, 5 kilogramdan oluşan, şeker, pirinç, makarna, mercimek, yağ ve çay bulunuyor. Faaliyete geçirilen Sosyal Sorumluluk Projesi ile engelli Suriyeliler için tekerlikli manuel sandalye dağıtıldı.

Tekerlekli sandalyeye binen Suriyeliler'in mutlulukları gözünden okundu. Bülbülzade Vakfı Yardım Komisyonu Başkanı Talip Çelik, vakıf olarak 20 yıldan bu yana yoksul ailelere yardım dağıtmaya çalıştıklarını ifade ederek, 'Gaziantep'e gelen Suriyeli ailelere Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yardım yaparak yaralarına derman olmaya çalışıyoruz. Suriye'ye 300 TIR yardım yaptık. Her ay periyotlar halinde dağıttığımız yardımlar neticesinde 10 bin aileye gıda yardımı yaptık. Yardımlarımız bugün de devam ediyor. Bugün 400 aileye gıda ve tekerlekli sandalye yardım yapacağız' dedi

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.