Steam GamePad'ler Yok Sattı

Steam GamePad'ler Yok Sattı

Steam’in takipçileri için özel olarak ,i gerçekleştirilen Steam GamePad’ler, Resmi olarak satışa çıkarılacağı tarihi 10 Kasım’dan önce ön siparişe girdiği andan bu yana tükendi.

 

 

Valve’in Steam için özel olarak geliştirmiş olduğu GamePad modelleri, Ön siparişle birlikte satış sürecine sunuldu. Oldukça yoğun bir kullanıcı ilgisiyle karşı karşıya kalan GamePad’ler neredeyse oldukça büyük bir başarıyla ön siparişler de tükendi. Ön siparişe çıkarılan ürünü satın alan oyunculara baktığımız da 16 Ekim gibi bir tarih içerisinde ürüne sahip olacak. Gerçek satışa baktığımız da ise 10 Kasım’dan itibaren başlayacak.

Diğer geliştirilen kontrol cihazlarına nazaran kişiselleştirilebilir olmasından dolayı oldukça farklı yapıya sahip olan Steam Controller’ın, Üzerinde barındırmış odluğu uyumluluk sistemi sayesinde sorunsuz bir şekilde cihaz kullanılıyor. Oyuncular için oldukça sıra dışı özelliklerle birlikte karşımıza çıkacak olan Steam Controller, 10 Kasım’dan sonra 39.99 Euro değerinde satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.