Sözde demokrasiyle İslamı çökertme operasyonları yaptılar

Sözde demokrasiyle İslamı çökertme operasyonları yaptılar

Zeynel Abidin Erdem, sözde demokrasilerle İslamı çökertme operasyonlarının yapıldığını söyledi.

Recep Yeşil'in haberi:

Erdem, “Batının organize ettiği insanları bölüp parçalayıp yutma politikalarıyla 11 Mart itibariyle Suriye’de 240 bin Müslüman öldürüldü. Bugün demokrasi söylemleriyle müdahale edilen Irak’ta ve Afganistan’da demokrasi nerede?” diye sordu.

Erdem Holding ve Genpa Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TASİAD) konuğu olarak “Dünya Konjektöründe Türkiye Ekonomisi ve 2014 Yılı Beklentileri” programı kapsamında Tekirdağlı işadamlarıyla bir araya geldi.

2023 yılında Türkiye'nin küresel bir güç haline geleceğini söyleyen Erdem, bu yolda işadamlarına çok büyük işler düştüğünü ifade etti. Zeynel Abidin Erdem, “Suriye’de ve Mısır’da insanlar kızları tecavüzden kurtulduğu için, su içebildikleri için ve ölmedikleri için şükür namazı kılıyorlar. Bizim neyimiz eksik beyler? Türkiye 3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı ve bunlara benzer projeleri ile 2023’e gelindiğinde Dünya’nın en büyük 10'uncu ekonomisi olacak.” dedi.

Sözde demokrasilerle İslamı çökertme operasyonlarının yapıldığını vurgulayan Erdem, şunları kaydetti. “Batının organize ettiği insanları bölüp parçalayıp yutma politikalarıyla 11 Mart itibariyle Suriye’de 240 bin Müslüman öldürüldü. Bugün demokrasi söylemleriyle müdahale edilen Irak’ta ve Afganistan’da demokrasi nerede?”

Aynı oyunlar ülkemiz üzerinde de oynanmak istendiğini belirten Zeynel Abidin Erdem, "Bizlere düşen bölgesellikle, ırkçılıkla ve hemşehrilikle değil, Türkiyeliyim bilincinde olmalıyız. Ülkenize ve kendinize güvenin, çünkü Türkiye artık çok güçlü. Daha çok çalışmak zorundayız. Elimizin beynimizin gücüyle çalışmalıyız.” diye sözlerine devam etti.

Gecenin sonunda Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel ve TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı tarafından Dr. Zeynel Abidin Erdem’e plaket takdim edildi.

Cihan