Soylu'dan demokrasi kahramanlarına ziyaret

Soylu'dan demokrasi kahramanlarına ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini durdurmaya çalışırken yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'nün darbe girişimini durdurmaya çalışırken yaralanan ve Koru Hastanesinde tedavi altınanlara "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Bakanlığın Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da, Sincan Akıncılar Üssü'nden kalkan F-16'ları engellemeye çalışırken açılan ateş sonucu babası şehit olan, annesi yoğun bakımda tedaviye alınan 19 yaşındaki Mert Can ile sohbet etti.

"Allah milletimizden razı olsun. Büyük bir tarih yazdılar." ifadesini kullanan Soylu, "Bu tarihi yazanların arasında Mert Can kardeşimiz var. O akşam büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. Bu memleketin senin gibi kahraman, mert ve cesur insanlara ihtiyaçları var. Sizlere müteşekkiriz" dedi.

Soylu ayrıca, darbe girişimi gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğü önündeki saldırılarda yaralanan ve aynı hastanede tedavi olan Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli Fatih Eryılmaz'ı da ziyaret etti.

 

Yeni Akit

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.