Sosyal Ağlar için Klavye Kısayolları

Sosyal Ağlar için Klavye Kısayolları

İnternette hızınıza hız katacak bir yenilik daha, artık Facebook ve Twitter için klavyenizde kısa yollar olacak.

Soysal medyaya olan ilgi her geçen gün artıyor. Bugün birçok kişinin internet üzerinde en sık ziyaret ettiği adreslerin başında Facebook ve Twitter geliyor. İnsanların birbiri ile iletişim kurmasını kolaylaştıran bu ağların üye sayısı da her geçen gün artıyor. Sık bir kullanım durumu söz konusu, ancak bu konuda teknolojik bakımdan bir gelişme söz konusu değildi. Artık o da oldu!

Facebook ve Twitter kullanıcısı iseniz burada ne kadar çok zaman harcadığınızı da bilirsiniz. Sosyal medya bugün hemen herkesin ilgisini çekiyor. Artık klavye kısa yolları sayesinde sosyal medyada hızlı hareket etmek de mümkün hale gelecek. Özel klavyeler sayesinde daha hızlı paylaşım yapabilir, tek tuşla bir paylaşılan bir şeyi beğenebilirsiniz. Bunun gibi daha birçok şeyi hızlıca gerçekleştirebilmeniz için klavye kısa yolları geliyor.

Sosyal medyada gezinirken en hızlı siz olabilirsiniz. Bunun için bu kısa yollara sahip bir klavyenizin olması yeterli olacaktır. Artık beklenen bir teknolojik gelişme daha gerçekleşti. İnternet dünyasında hızınıza hız katmak için siz de bu klavyeleri kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Facebook veya Twitter tuşuna basarak sosyal medyanızı açmak olsun. Yine bir tuşla beğeni yapabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, mesaj gönderebilirsiniz.

Teknoloji her zaman insan hayatını kolaylaştırmaya yönelik uygulamaları karşımıza çıkarıyor. Bunlardan bir yenisi de Facebook ve Twitter kısa yollarına sahip klavyeler. Bu yeni klavyeler sizin için sosyal medyada iyi bir rehber olabilir. Hem bir rehber hem de hızlı işlem gerçekleştirmenizi sağlayan bir önder. İnternette geçirdiğiniz süreyi daha keyifli hale çevireceğini de unutmayın.

Stargundem