Sony Xperia Z3 ve Z2 için güncelleme müjdesi

Sony Xperia Z3 ve Z2 için güncelleme müjdesi

Güncellemelere en çok önem veren firmalardan birisi olan Sony, son olarak amiral gemisi Xperia Z3+ için ufak bir güncelleme yayınlamıştı.

Bu güncelleme aslında cihazın ısınma problemlerinin giderilmesi içindi. Firmanın şimdi ise önceki amiral gemileri Xperia Z3 ve Xperia Z2 için bir güncelleme hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün Xperia Z3 ve Xperia Z2 modelleri için Android 5.1.1 güncellemesinin sertifikası alındı. Bu olay, Sony Japonya tarafından da onaylandı. Ayrıca Sony Japonya, bu cihazlar için Android 5.1.1 güncellemesinin Temmuz ayının sonlarına doğru dağıtılmaya başlayacağını söyledi.

İlk olarak Japonya'da dağıtılması beklenen güncellemenin yavaş yavaş diğer bölgeler için de dağıtılması bekleniyor. Ayrıca güncellemenin ülkemize gelmesi ise muhtemelen Ağustos ayını bulacak.

Diğer taraftan bu güncelleme cihazlara, bildirim menüsündeki Bluetooth ve WiFi'a ek özellikler getirecek. Ayrıca Ayarlar menüsüne de yeni ikonlar getirecek olan güncelleme, cihazlara performans artışı da getirecek.

yeni asya

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.