Sony Xperia Z3+ fiyatı

Sony Xperia Z3+ fiyatı

Sony'ni Xperia Z3+(Plus)'ı tanıtmasıyla birlikte telefonun fiyatı merak ediliyordu. Bu ay sonunda öncelikle Avrupa'da satışa sunulacak telefonun fiyatı belli oldu.

Sony'nin yeni amiral gemisi bizim tabirimizle Xperia Z3,5 yani Xperia Z3+ (Plus) geçtiğimiz ay Japonya'da yapılan "yerel" bir lansman ile duyurulmuştu. Lansmana ve sonrasında yaşananlara bakıldığında Sony'nin bu telefonu global pazara sunmayacağı görüşü ağırlık kazandıysa da mobil sektörün yeni telefona ilgisi telefonun global pazarda yer bulmasını sağladı.

Xperia Z3+'ın  Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Sony Türkiye'de Xperia Z3+'ın Temmuz ayı içinde ülkemiz pazarında olacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Peki, amiyane tabirle "cezamız ne kadar olacak"?

Bu noktada hiç kimse kesin bir şey söylemek istemiyor ama yapılan yorumlar (ülkemiz için) Xperia Z3+'ın Galaxy S6 ile HTC One M9 arasında bir fiyatlandırmada olacağı yönünde.

Bu tartışmalar sürerken Xperia Z3+'ın 26 Haziranda İtalya'da satışa sunulacağı ve fiyatının da 699€ olacağı açıklandı. Bu fiyat doğru mu yanlış mı bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ama kamera ve yazılım tarafında değişikliğe gitmeyen Sony'nin "yeni nesil amiral gemisi" tabirini hakketmeyen Xperia Z3+'ı daha uygun bir fiyattan satacağını düşünmekteydik. 

699€'luk bu fiyatın ülkemize yansıması da 2599 TL gibi olacak diye düşünüyoruz. Bakalım Sony Türkiye bize nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Umarız Sony de LG Türkiye gibi agresif bir fiyat ile bu telefonu ülkemiz pazarına sokabilir.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.