Sony Xperia C5 Ultra satışa çıkıyor!

Sony Xperia C5 Ultra satışa çıkıyor!

Sony'nin bu ayın başında tanıtımını gerçekleştirdiği tabletfon formundaki, çerçevesiz akıllısı Xperia C5 Ultra​ raflardaki yerini alıyor.​

Sony'nin bu ayın başında tanıtımını gerçekleştirdiği tabletfon formundaki, çerçevesiz akıllısı Xperia C5 Ultra raflardaki yerini alıyor.

Modele yönelik tüm ayrıntıları zaten üstteki haberimizde verdiğimiz için sadece ana noktaların üzerinden geçelim:
''6-inç'lik devasa bir ekranla gelen C5 Ultra'nın en önemli özelliği neredeyse sıfır çerçeve diyebileceğimiz bir tasarıma ev sahipliği yapıyor oluşu. Buna ek olarak 13MP çözünürlüğündeki ön kamerasının LED flaşla güçlendirilmiş oluşu da bir diğer önemli ayrıntı. Performans açısından ise orta-üst seviyede konumlandırabiliriz modeli. Bu arada suya karşı dayanıklı olmadığını da not olarak düşelim.''

Evet, bu hatırlatma ertesinde ana konumuza gelebiliriz:

Sony'nin resmi bilgilendirmesine göre 14 Ağustos tarihi itibarı ile Uzakdoğu pazarında satışa sunulacak olan modelin çift SIM'li versiyonunun fiyatı 425 dolar olarak belirlenmiş durumda. Buradan hareketle standart versiyonunun 400 dolar civarında olacağını söyleyebiliriz.

Bu da ülkemize gelecek olursa -ki Sony'nin modele ilişkin 'gelişmemiş ve gelişmekte olan pazarlara' yönelik vurgusundan hareketle muhtemelen gelecektir diye düşünüyoruz- +/- 1,500 TL dolayında olacağını gösterir.

yeni şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.