Snapchat Facebook çekişmesi zirve yaptı!..

Snapchat Facebook çekişmesi zirve yaptı!..

İşte size büyük bir sayı. 10 milyar. Bu sayı bir Snapchat’te her gün gösterilen video sayısı. İlk olarak Bloomberg perşembe günü bu sayıyı dile getirdi.

Haber ile aynı gün Snapchat rakamları doğruladı. İki ay önce şirket günde 8 milyar video gösterdiğini açıklamıştı. Bu demek oluyor ki video gösterim sayısı ayda bir milyar artış gösteriyor..

Snapchat hakkında en dikkat çekici ve en önemli şeylerden bir tanesi de üst üste üç aydır günlük olarak 100 milyondan fazla aktif kullanıcı içerik üretiyor ve bu içeriklerin hepsi 24 saat sonra tamamen yok oluyor. .

Bu yeni sosyal medya platformu roket gibi yükselirken Facebook üretilen orijinal içerik miktarını açıklamıyor..

Evet Facebook kişisel hesaplardan yapılan gönderileri paylaşmaya niyetli değil ancak genel hava kişilerin artık eskisi kadar durum güncellemesi, fotoğraf veya not paylaşımı yapmadığı yönünde. .

Tabi Facebook o kadar büyük ki bu dönemlik sallantılar pek bir ifade etmiyor. Son çeyrek içerisinde servise 60 milyon kullanıcı üye oldu. Bu sayı uygulamanın kullanıcı sayısının yarısından fazla. .

Bu yine de Facebook’u en çok tehdit eden platformun Snapchat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.1 yıl içerisinde Snapchat’in günlük video gösterimi 2 milyardan 10 milyara çıktı..

Geçen yıl bu zamanlarda Facebook’un bu ortalaması günlük 4 milyar gösterimdi. Bu sene ise yaklaşık olarak 8 milyar olduğu tahmin ediliyor..

Ayrıca Facebook yeni sosyal medya platformu kadar eğlenceli değil. MSQRD uygulamasını satın alması bunun nedenini gösteriyor.Haberin videosunu izlemek görseller için tıklayın. Nexus 6P 2016 Ortaya Çıktı!..

 

Netinternethaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.