Siyer-i Nebi’nin birincisi Altındağ’dan

Siyer-i Nebi’nin birincisi Altındağ’dan

“Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) Hayatı (Siyer-i Nebi)” konulu bilgi yarışmasında Altındağ Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Ankara birincisi oldu.

Peygamberimiz Hazret-i Muhammed’in  (S.A.V)  hayatının, güzel ahlakının, adaletle muamelesinin ve örnek kişiliğinin kapsamlı olarak öğrenilmesine katkıda bulunmak amacıyla Ankara’nın 9 merkez ilçesinde bulunan liseler arasında düzenlenen “Sevgili Peygamberimizin (S.A.V)  Hayatı (Siyer-i Nebi)” konulu bilgi yarışmasının finalı yapıldı. Yarışmada, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencileri Ankara birincisi oldu.  

9 İLÇE BİRİNCİSİ YARIŞTI

Kocatepe Cami Konferans Salonu’nda Ankara’nın 9 merkez ilçesi birincilerinin yarıştığı il finalinde Altındağ’ı Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Arif Domurcuk’un rehberliğinde öğrencileri Sahra Çelik, Aslıhan Arduç ve Yasin Öndeş temsil ettiler.  Yarışmada birinci olan öğrenciler ile öğretmenleri Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Şefika Biçer’i makamında ziyaret ettiler. 

Ziyaretten ve başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şefika Biçer, Altındağ’daki potansiyelin her alanda kendisini göstermeye başladığını, ilçede daha nice cevherler bulunduğu söyledi.  Biçer,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak görevlerinin bu cevherlerin ortaya çıkması için gerekli ortam ve desteğin sağlanması olduğunu söyledi.

 

Star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.