Siyasiler bayram namazında

Siyasiler bayram namazında

Ramazan Bayramını kılmak için camilere akın eden müminler arasıda siyasi liderler de yer aldı. Hangi siyasi lider nerede namaz kıldı...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazını Sultanahmet Camisi'nde kıldı. Gül, bayram namazı için oğlu Mehmet Emre ile camiye geldi. Burada bayram namazını kılan Gül, cami içerisinde cemaat ile bayramlaştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Fatih'teki Şehzadebaşı Camisi'nde kıldı. Bayram namazını kıldıktan sonra cemaatle de bayramlaşt.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, namazını Antalya Muratpaşa camisinde kıldı. Şahin, namazın ardından cami içinde Antalya Müftüsü Mahmut Yeleser ve cami görevlileriyle birlikte vatandaşların bayramını kutladı. Şahin, cami çıkışında da çocuklarla ve dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlarla bayramlaşarak onlara lokum ikram etti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bayram namazını Ümitköy Nazmi Beğen Camisi'nde iki torunuyla birlikte kıldı. Torunları Alican ve Mehmet ile camiye gelen Baykal, imam tarafından verilen vaazı dinledi. Cami çıkışı vatandaşlarla bayramlaşan Baykal, gazetecilerin bayramını da kutladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı namazını Gazi Merkez Camisi'nde kıldı. Bahçeli, camiden ayrılırken vatandaşlarla bayramlaştı ve cami için yardım yaptı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bayram namazını Fatih Camisi'nde kıldı. Camiden ayrılırken vatandaşlarla bayramlaşan Dışişleri Bakanı Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş, cami avlusundaki Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesini de ziyaret etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kocatepe Camisi'nde bayram namazı kıldı. Arınç ve Atalay, namazın ardından cemaatle bayramlaştı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, bayram namazını Tacettin Dergahı'nda kıldı. Bayram namazından sonra vatandaşlarla bayramlaşt.

Necmettin Erbakan, bayram namazını Saadet Partisi Genel Merkezi yanındaki Hamidiye Camii'nde kıldı. Erbakan, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaşıp evine geçti.