Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta kar tatili var mı? (16 Kasım)

Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta kar tatili var mı? (16 Kasım)

Meteoroloji'den gelen son dakika uyarılarında Sivas için 16 Kasım'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Bu da öğrenci ve öğretmenleri 16 Kasım'da Sivas'ta kar tatili olacak mı? sorusunu sormaya itiyor. Hayatı olumsuz etkileyecek kar yağışı için tatil haberleri.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler ışığında, yurdumuzun pek çok bölgesinde bu akşamdan itibaren kar yağışı etkisini gösterecek. Bu etkiden nasibini alacak illerden biri de Sivas ilimiz olacak. Bu akşam veya gece saatlerinde etkili olması beklenen kar yağışı, 16 Kasım Çarşamba'dan itibaren etkisini arttıracak. Hayatı olumsuz etkilemesi beklenen kar yağışı için belediye gerekli önlemleri alsa da, 16 Kasım 2016'da Sivas'ta okullar tatil mi? 16 Kasım'da Sivas'ta kar tatili olacak mı? 16 Kasım'da Sivas'ta okullar kar tatili mi? gibi sorular şimdiden en çok arananlar arasına girdi.

16 Kasım Çarşamba Sivas'ta kar tatili var mı?

16 Kasım'da Sivas'ta kar tatili olup olmayacağı henüz kesinleşmiş değil. Bu gece ve yarın etkili olacak kar yağışının boyutuna göre Valilikten bir tatil kararı gelebilir. Valilik kar tatili aldığı an sizleri bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum