Sivas'ta ilkokul öğrencisi Duygu okuluna park yaptırdı

Sivas'ta ilkokul öğrencisi Duygu okuluna park yaptırdı

Sivas'ta Yavuz Selim İlk ve Ortaokulunda yapılan seçimlerde arkadaşlarının oylarıyla okul temsilcisi olan 10 yaşındaki Duygu Aran, okuluna oyun parkı yaptırdı.

Sivas'ta Yavuz Selim İlk ve Ortaokulunda yapılan seçimlerde arkadaşlarının oylarıyla okul temsilcisi olan 10 yaşındaki Duygu Aran, seçimlerde vaat ettiği oyun parkını çeşitli kurumlarla görüşüp 1 ayda okula kazandırarak örnek bir davranış sergiledi.

Askeri personel olan babasının da yardımıyla Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve İl Özel İdaresi yetkilileriyle görüşmeye giden Aran, seçim vaadini yerine getirmek için destek istedi. Duygu Aran'ın örnek davranışına destek olan İl Özel İdaresi, okulun bahçesine salıncak, kaydırak ve tahterevallinin olduğu oyun parkı yaptırdı.
 
Okula halı saha yapmak için çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Aran, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile de görüştüğünü ve kendisini okullarına davet ettiğini belirtti.
 
"Kalpten teşekkür ediyorum"
 
Duygu'nun sınıf arkadaşı Elif Bozkurt (10) da "Arkadaşımla gurur duyuyorum, kendisine çok teşekkür ediyorum, sözünü tuttu" dedi.
 
Okul Müdürü Halil Aydın da öğrencinin çok başarılı, aktif ve sempatik olduğunu söyledi. Geçen eğitim sezonunda da Duygu'nun okul temsilcisi olduğunu anımsatan Aydın, arkadaşlarının sevgisini kazanan bir öğrenci olduğunu dile getirdi.
 
AA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.