Şırnak'ta polis esnafa karanfil dağıttı!

Şırnak'ta polis esnafa karanfil dağıttı!

Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Şırnak Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, kadın polislerla esnafı ziyaret ederek karanfil hediye etti.

Şırnak'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları ilk olarak valilik bahçesinde Emniyet Müdürü Aydoğdu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Daha sonra Emniyet Müdürü Aydoğdu, polisevinde kutlamaları kabul etti. Kutlamaları kabul törenine, Şırnak Valisi Hasan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Arkuntaş, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Sakaoğlu ve çok sayıda polis katıldı.

"ALLAH'A ŞÜKÜR BU SENE ŞEHİT VERMEDİK"

Vali İpek burada yaptığı konuşmada, polisin Şırnak'ta zor şartlar altında fedekarca hizmet ettiğini belirterek, şunları anlattı:

"Polis memuru arkadaşlarımız için bugün 169'uncu yıl dönümünü kutlamak için pasta keseceğiz. Ben emniyet teşkilatında görev yapan tüm personelin bu gününü tebrik ediyorum. Son 1 yıl içerisinde bir çok yaralanan arkadaşımız oldu. Allaha şükür bu sene şehit vermedik, yaralanan arkadaşlarımıza da 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulunuyorum. Silopi'den bir arkadaşımız hala tedavi altında. Molotof atılması sonucu yaralandı, kendisine de acil şifalar diliyorum. Bugün burada toplanan tüm arkadaşlarıma, Şırnak'ta görev yapan tüm arkadaşlarıma, görevlerinde başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından Aydoğdu ve diğer protokol üyeleri, üzerinde Türk Polis Teşkilatı'nın 169'ncu Kuruluş Yıldönümü yazan pastayı hep birlikte kesti. Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu ve beraberindeki kadın polislerle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara, çocuklara ve esnaflara karanfil dağıttı. Gittiği her işyerinde çay daveti alan Aydoğdu, ileriki günlerde esnafları ziyaret ederek çay içme sözü verdi.

Gazete Star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.