Şırnak'ta kitap kafe açıldı

Şırnak'ta kitap kafe açıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde İlim Yayma Cemiyeti ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortak gerçekleştirilen proje ile kitap kafe hizmete açıldı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde İlim Yayma Cemiyeti ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortak gerçekleştirilen proje ile kitap kafe hizmete açıldı.

Sosyal etkinlikler gibi birçok alanda hizmet vermesi amaçlanan kafenin açılışında konuşan Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, insanın en değerli varlık olduğunu, eğitiminde insana yapılan en değerli yatırım olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti devleti ve millet olarak kaliteli özüne, geçmişine kökenine bağlı bir nesiller yetiştirildiğini belirten Aktaş, şöyle devam etti:

"Devlet olarak millet olarak çevremizdeki bu kadar olumsuzluğa rağmen dimdik ayakta ve yolumuza devam ediyorsak. Çevremizdeki bu olumsuzlukların da yine olumluya dönüşmesi noktasında bir ümit vaat ediyorsak. İslam coğrafyasının ezilen insanların, coğrafyaların ümidi konumuna gelmişsek bu işin esası özü yetişmiş insan gücüdür. Mevcut elde ettiğimiz bu avantajın asıl özünde yatan budur."

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum