Siirt’te 10 bin kitap bağışı

Siirt’te 10 bin kitap bağışı

İstanbul’da faaliyet gösteren Zeka ve Strateji Derneği, Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Siirt'teki okullara 10 bin kitap bağışladı.

İstanbul’da faaliyet gösteren Zeka ve Strateji Derneği, düzenlediği bağış kampanyasında toplanan 10 bin kitabı Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Siirt'teki okullara bağışladı.

Zeka ve Strateji Derneği Başkanı Avukat Veysel Danış, dernek olarak düzenledikleri kitap bağış kampanyasında topladıkları 10 bin kitabı Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile okullara dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda düzenlenen törene katılan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yaptığı konuşmada, Danış'a ve emeği geçen diğer yetkililere teşekkür etti.

Tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil eden bağış kampanyasını, duyarlı bireylerin topluma faydalı hizmetler sunması açısından çok önemli bir hizmet olarak gördüklerini dile getiren Tutulmaz, şöyle konuştu:
"Bu yıl ilimizde ikinci kez açılan kitap fuarında önemli bir farkındalık oluşturulduğunu hep birlikte yaşadık. İlimizin eğitim ve kültür gelişimine katkı sağladığını düşünüyoruz. Bundan sonra da eğitim ve kültür projelerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum."
Öğrencilere de hitap eden Vali Tutulmaz, kitap alacak öğrencilerin, mutlaka aldıkları kitapları okumalarını ve diğer arkadaşları ile değiştirmelerini istedi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.