Siirt’li çocuklar camileri doldurdu

Siirt’li çocuklar camileri doldurdu

Siirt’te yaz tatiline giren öğrenciler Kuran-ı Kerimi öğrenmek için camilere koştu. Camiye gelen çocuklardan Ömer Ağah, “Okulların tatil olmasıyla birlikte boş zamanlarımızı camide değerlendiriyoruz. Kur’an- Kerim okuyoruz, mukabele...

Siirt’te yaz tatiline giren öğrenciler Kuran-ı Kerimi öğrenmek için camilere koştu. Camiye gelen çocuklardan Ömer Ağah, “Okulların tatil olmasıyla birlikte boş zamanlarımızı camide değerlendiriyoruz. Kur’an- Kerim okuyoruz, mukabele dinliyoruz. Kura’nımız daha iyi oluyor.” dedi.

Halid Bin Velid Camii İmamı Musa Doğrusever, “2016 yılı yaz Kur’an Kursları eğitim öğretim dönemine başladık. Camide 100’ün üzerinde öğrenci bulunuyor. Ramazan ayı nedeniyle öğleden sonra saat 13.30’da derslerimize başlıyoruz, saat 16.00 gibi de son veriyoruz. Elhamdulillah yoğun bir ilgi var Kur’an Kurslarına. Bizler de elimizden geldiği kadarıyla öğrencilerimize gerek Kuran-ı Kerim’i öğretme, gerekse dini bilgiler ve ahlak konularında yardımcı olacağız inşaallah. Bizler öğrencilerimizden gayet memnunuz. Öncelikle öğrencilerimizi, sonra da anne ve babalarını Kur’an Kurslarına göndermeye teşvik ettikleri için tebrik ediyoruz.” dedi.

 

Beyaz Gündem

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.