Şiddetten rahatsızız

Şiddetten rahatsızız

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Rahatsız olduğumuz konu, ne olur sağlık çalışanlarına şiddete duyarlı olun.

Şiddet uygulayanlara tavır koyun. Hiçkimse, doktorumuza, hemşiremize, ebemize, sert, kötü söz söylememeli" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanındaki değişim ve gelişmelere dikkati çekerek, "Ey Kılıçdaroğlu, sen rüyanda ambulans helikopter, uçak görebiliyor muydun? Senin döneminde, SGK Genel Müdürüyken bu millet, ilaç bulamıyordu" dedi.

Müezzinoğlu, Gönen Devlet Hastanesinin açılışında, AK Parti kadroları yönetime geldiği gün Türk milletine, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın, insanı yücelt ki, devlet yücelsin" dediklerini ve bu anlayışla, eğitim, sağlık, ekonomi alanlarında 11 yıldır gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Son 10 yılda sağlıkta önemli projelere, değişimlere imza attıklarını anlatan Müezzinoğlu, halen gelinen noktayı yeterli bulmadıklarını, daha iyisini, güzelini, çağdaşını 75 milyon ülke insanına sunmak için aralıksız çalıştıklarını kaydetti.

"Rahatsız olduğumuz konu, sağlık çalışanlarına şiddet"

Bu gelişmelerde AK Parti'nin payının yanı sıra diğer payın doktorlara, hemşirelere, sağlık görevlilerine ait olduğunu dile getirerek, "Rahatsız olduğumuz konu, ne olur sağlık çalışanlarına şiddete duyarlı olun. Şiddet uygulayanlara tavır koyun. Hiçkimse, doktorumuza, hemşiremize, ebemize, sert, kötü söz söylememeli, hele hele elini asla kaldırmamalı çünkü onlar en zor, sıkıntılı zamanımızda canımızı teslim ettiğimiz insanlar, onlara sahip çıkmalıyız" ifadesini kullandı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.