Sıcaklıkların Artacağı ve Azalacağı Yerler?

Sıcaklıkların Artacağı ve Azalacağı Yerler?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıkları şöyle...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre: Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Edirne, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Erzurum, Erzincan ve Tunceli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde 1 ila 3 derece azalacağı, ülkemizin güneydoğu kesimlerinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Doğu bölgelerde görülecek buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Edirne çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğu çevrelerinin parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeyinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla kuzey ve batısı parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan ve Tunceli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.