Seyir halinde koltuk değiştiren maganda kendini savundu

Seyir halinde koltuk değiştiren maganda kendini savundu

TEM'de 95 kilometre hızla seyir halindeyken aracı hız sabitleyiciye alıp, yan koltuğa geçen 27 yaşındaki G.A. yakalandı.

TEM otoyolunun Adapazarı-Sapanca arasında hareket halindeyken 95 kilometre hızla giden otomobili hız sabitleyiciye alıp yan koltuktan idare eden sürücü bu görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı.

21 saniyelik görüntülerin tepki çekmesi üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler araçta aynı zamanda Demet Akalın'ın şarkısıyla oynayan sürücünün bulunması için harekete geçti.

SOSYAL MEDYADAN KİMLİK TESPİTİ
Sosyal medyayı inceleyen polis, sürücünün Adapazarı'nda yaşayan 27 yaşındaki G.A. olduğunu belirledi. Kimlik tespitinin ardından G.A. önceki gün polis tarafından Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek ifadesi alındı.

"ŞOFÖR KOLTUĞUNA İÇECEK DÖKÜLDÜ"
Emniyette yapılan kimlik sorgulamasında daha önce hızlı araç kullanmak gibi 18 ayrı suçtan bugüne kadar trafik cezası verildiği öğrenilen G.A. polisin "Bunu neden yaptın?" sorusuna ise "Şoför koltuğuna içecek döküldü, aracı bu yüzden yan koltuktan idare etmek zorunda kaldım." cevabını verdiği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevkedilen G.A.'ya 346 lira para cezası verildi.

ensonhaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.