Serdar Tuncer ile unutulmaz bir gece

Serdar Tuncer ile unutulmaz bir gece

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahne alan Şair-Yazar ve TV Programcısı Serdar Tuncer, yorumladığı şiirlerle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 2015 yılı Ramazan ayı programları kapsamında Mevlana Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda düzenlediği etkinliklerin konuğu bu kez ünlü Şair-Yazar ve TV Programcısı Serdar Tuncer oldu. Sohbet, söyleşi ve konser programlarının Ramazan ayı boyunca devam ettiği etkinlikler çerçevesinde Gaziosmanpaşalı vatandaşlarla bir araya gelen Serdar Tuncer, ilçedeki vatandaşlara şiir ziyafeti sundu.

USTA, RAMAZAN’IN KAYNAŞTIRICI ÖZELLİĞİNE VURGU YAPTI

Ramazan ayının manevi duyguların yanı sıra birlik ve beraberlik ruhunu arttırmada önemli rol üstlendiğini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Ramazan’ın bu bolluk, güzellik ve huzur dolu ünlerini sizlerle birlikte geçirmek bizim yorgunluğumuzu unutturuyor ve bize daha fazla güç katıyor. Ayrıca ülkemizin bugünlerde çok daha fazla ihtiyaç duyduğu birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuzu geliştirmemize vesile oluyor. Yine Ramazanı çocuklarımızla birlikte yaşamış olmak, iftar sofrasında çocuklarımızla birlikte iftar açmış olmak bayram öncesinde onlara Ramazanın kültürünü onlara aşılamak ve bayramı karşılamak, bunun yanı sura bu kültürü geleceğe taşımak hepimizin kazancıdır” şeklinde konuştu.

SERDAR TUNCER, ŞİİRLERİNİ KENDİNE HAS YORUMUYLA SESLENDİRDİ

İftar sonrasında gerçekleştirilen şiir dinletisi programında vatandaşlarla buluşan ünlü şiir yorumcusu Serdar Tuncer, kendine has tarzıyla yorumladığı şiirleri, bu kez Gaziosmanpaşalı vatandaşlar için seslendirdi. Zaman zaman vatandaşlarla da sohbet eden ünlü şiir yorumcusu, programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Şiir dinletisine katılan vatandaşlar da ‘On bir ayın sultanı Ramazan’ın maneviyatına uygun şiirleri, Serdar Tuncer’den canlı olarak dinleme imkanı buldu.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.