'Selam, ya Resulallah' etkinliği sona erdi

'Selam, ya Resulallah' etkinliği sona erdi

Her yıl Hazreti Muhammed'in doğum günü vesilesiyle düzenlenen, Selam, ya Resulallah Etkinliği, Saraybosna'da düzenlenen ilahi konserle son buldu.

Bosna Hersek'te her yıl Hazreti Muhammed'in doğum günü vesilesiyle düzenlenen "Selam, ya Resulallah" etkinliği, başkent Saraybosna'da düzenlenen ilahi konseriyle sona erdi.

Bosna Hersek genelinde, 3 ile 31 Ocak tarihleri arasında çeşitli programlarla "Selam, ya Resulallah" adı altında devam eden etkinliğin son gecesinde başkent Saraybosna'daki Dom Mladih'te (Gençler Kulübü) düzenlenen konserde, Saraybosna İslam Birliği Meclisi Korosu birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Konser, Saraybosnalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Saraybosna İslam Birliği Meclisi Başimamı Ferid Dautoviç, konserden önce AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Selam, ya Resulallah" etkinliğin başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade etti.

Dautoviç, "Gerçekleştirdiğimiz programlar ve etkinliler tüm yaşlara uygun olarak düzenledi. Çocuklarımız, gençlerimiz, akademisyenler ve tüm vatandaşlarımız için çeşitli programlarımız vardı. Hedefe ulaştığımızdan dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

Bu akşamın sadece bir konser akşamının olmadığını da hatırlatan Dautoviç, "Bu akşam ayrıca tüm Boşnaklara, Müslüman kardeşlerimize bir mesaj göndermek istiyoruz. O da şudur ki; birbirimizi düşünelim, birbirimize yardımda bulunalım. Peygamber efendimizin sünnetini takip edelim ve onun gibi olmaya çalışalım" dedi.

Her yıl Hazreti Muhammed'in doğum günü ya da Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle düzenlenen ve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan "Selam, ya Resulallah" programı kapsamında bu yıl, mevlit programları, kitap tanıtımları, ilahi konserleri ve benzer etkinlikler düzenlendi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.