Selahaddin'e de Bediüzzaman'a da düşman kesilirlerdi

Selahaddin'e de Bediüzzaman'a da düşman kesilirlerdi

Mustafa Özcan: Zındıka komitelerine yeni ilaveler var

Risale Haber-Haber Merkezi
 
Gazeteci yazar Mustafa Özcan, "Kürtçüler dirilse gelse Selahaddin Eyyübi hem de Bediüzzaman gibilerine de düşman kesilirlerdi" dedi.
 
PKK ve PYD'nin zındıka çetelerinin en önemlilerini temsil ettiğini ifade eden Özcan, Akit'teki yazısında, "PKK ve Suriye’deki kolu PYD iki açıdan zındıka komitesini temsil ediyor. Beslendiği ideolojik kaynaklardan birisi şuubilik damarıdır. Bu, öncelikle İslam’ın asabiyetini veya fiziki gücünü temsil eden Araplara ardından da Türklere yönelik olarak nefret duygularına kaynaklık etmektedir" dedi. 
 
Bediüzzaman'ın yaşadığı dönemde zındıka komitelerinden ve zındıka cereyanından bahsettiğine değinen Özcan, yazısında şu görüşlere yer verdi:
 
"Döneminde bunların adresleri bellidir. Günümüzde ise onlara yeni ilaveler yapılmıştır. Bu ilavelerden birisi Kürtçülük damarıdır. Kürtler Türkler gibi Müslümandır. Lakin içlerinden çıkan Kürtçülük damarı bir zındıka hareketidir. Kürt kimliğinin bozulmuş halidir. Onların kolluk kuvvetleri de zındıka çeteleridir. 
 
"İslam’ı temsil eden manevi ve fiziki değerlere düşmandırlar. İslam’ın hem özüne hem de kışrına düşmandırlar. Onlar, dirilse gelse hem Selahaddin Eyyübi hem de Bediüzzaman gibilerine de Kürtçülük damarıyla düşman kesilirlerdi. Günümüzde bunların iplerini küresel güçler tutmaktadır. Şimdi bu zındıkanın iplerini elinde tutan küresel patronlar, Kürtçülük hareketiyle Türkiye’yi çevreleme politikası izliyor. Türkiye’yi Kürtçülük hareketiyle kuşatmak istiyorlar. İki kademeli bir plan yürütülüyor. Birincisi, Türkiye IŞİD ile savaştırılarak, yıpratılacak. İkincisi de bunun üzerinden zındıka çeteleri güçlendirilecektir. Esat rejimi, ortağı PYD ve ana kumanda merkezi PKK. 
 
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
6 Yorum