Şehitleri aşağılayan Profesör canlı yayından kovuldu

Şehitleri aşağılayan Profesör canlı yayından kovuldu

Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna adlı programa konuk olan Prof. Dr. Nurşen Mazıcı, darbe girişiminde şehit düşenleri aşağılayınca programdan kovuldu.

Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna adlı programa konuk olan Prof. Dr. Nurşen Mazıcı, darbe girişiminde şehit düşenleri aşağılayınca programdan kovuldu. 15 Temmuz tarihindeki FETÖ'nün hain darbe girişimini tiyatro olarak niteleyen Mazıcı, "248 kişi öldürüldü, ben şehit demiyorum" ifadelerini kullanınca yayından kovuldu. Marmara Üniversitesi tarafından da kınanan Mazıcı hakkında yasal ve idari takibat başlatılacağı açıklandı.

Habertürk'de Ece Üner'in sunduğu Enine Boyuna programına konuk olan Profesör Doktor Nurşen Mazıcı'nın yaptığı provokasyon büyük tepki çekti. Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimini tiyatro olarak nitelendiren Mazıcı'ya tepki yağdı. FETÖ'nün darbe girişiminin karşısına dikilen demokrasi şehitlerine de dil uzatan Mazıcı'nın çirkin ifadelerine sosyal medyadan çok büyük tepki gösterildi. Kanlı darbe girişimine tiyatro diyen ve şehitlerimizi aşağılayan Mazıcı reklam arasında kovuldu.

Yalan olduğu ortaya çıkan 'askerin kafası kesildi' provokasyonuna da sahip çıkan Mazıcı, FETÖ'nün darbe girişimi ile de AK Parti'yle ilişkilendirdi. Sunucu Ece Üner'in uyarısına rağmen şehitlerimizden özür dilemeyen Nurşen Mazıcı, reklam arasından sonra programa devam ettirilmedi. Şehitlerimize dil uzatan şahısları bizde mymemur olarak kınıyor ve adalet önünde hesap vermelerini istiyoruz.

Kaynak: www.mymemur.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.