Şehit Ünal'ın cenazesi Adıyaman'a getirildi

Şehit Ünal'ın cenazesi Adıyaman'a getirildi

Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı Ünal'ın cenazesi Malatya'dan Adıyaman'a getirildi.

Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adıyaman'a getirildi.

Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kurk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine  terör örgütü PKK üyelerince ateş açılması sonucuşehit olan Ünal'ın cenazesinin, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morgunda gece yapılan otopsi işlemi tamamlandı.

Askerler tarafından alınarak Malatya Hava Lojmanları Tulga 1 Kışlası'na getirilen şehidin cenazesi, helikopterle Adıyaman'a gönderildi.

Adıyaman Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait pistine inen helikopterden ambulansa alınan Ünal'ın cenazesi, daha sonra Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.

Şehidin cenazesi, yapılacak törenin ardından memleketi Kayseri'ye gönderilecek.

Adıyaman'da, güvenlik güçlerine  terör örgütü PKK mensuplarınca ateş açılması sonucu çıkan çatışmada bir askerşehit olmuş, 2 asker yaralanmıştı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.