Şehit Savcı Kiraz için mevlit okutuldu

Şehit Savcı Kiraz için mevlit okutuldu

Terör saldırısında şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz için vefatının 7’nci gününde Başakşehir İmam-ı Azam Cami’sinde mevlit okundu. Mevlide İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da katıldı.

Geçtiğimiz hafta Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda odasında rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için mevlit programı düzenlendi. Başakşehir’deki İmam-ı Azam Camii’nde akşam namazından sonra başlayan mevlide İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve vatandaşlar katıldı. Şehit savcı Kiraz anısına Cami Türk bayrakları ile donatıldı ve avluya Kiraz’ın fotoğrafı asıldı. Akşam namazının ardından Başakşehir Müftüsü Remzi Pehlivan kısa bir konuşma yaptı. 
Pehlivan, “Şehitler kervanına bir güzel insan daha katılmıştır. Savcımız aramızdan ayrılmıştır ama inşallah onun şahadeti güzel gelişmelere vesile olur. Tabi o bizim kalbimizde olacaktır. Birbirimizi daha çok sevmemiz lazım. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Daha sonra Savcı Mehmet Selim Kiraz için Kuran-ı Kerim okundu.

Ayrıca mevlit programına katılanlara çıkışta Başakşehir Belediyesi tarafından helva, lokum, börek, şerbet ve meşrubat ikram edildi.

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.