Şehit polislerin isimleri ve memleketleri belirlendi

Şehit polislerin isimleri ve memleketleri belirlendi

Mardin’in Dargeçit ilçesinde polis aracının geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polislerin isimleri belirlendi.

Dargeçit’te seyir halindeki polis aracı, teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu parçalandı. Araçta bulunan biri emniyet amiri 4 polis olay yerinde şehit oldu. Saldırıda, Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu’nun şehit olduğu öğrenildi. 

MEMLEKETLERİ DE BELİRLENDİ

Mardin’in Dargeçit ilçesindeki saldırıda şehit düşen polislerin memleketleri de belirlendi.
Dargeçit’te seyir halindeki polis aracının teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu parçalanmasıyla şehit düşen polislerin memleketleri de belirlendi. Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy’un Şanlıurfalı, evli ve iki çocuk babası, şehit polis memurlarından Akif Hatunoğlu'nun Osmaniyeli, evli ve 1 çocuk babası, Mehmet Hüseyin Balta'nın Diyarbakırlı, evli ve iki çocuk babası, Ahmet Akalın'ın ise Konyalı ve bir yıllık polis olduğu belirtildi.

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum