Şehit babası: Allah bu ateşe bir su döksün

Şehit babası: Allah bu ateşe bir su döksün

Şehit babası Mehmet Emin Oğrak, oğlunu defnettikten sonra “Allah bu ateşe bir su döksün” diye dua etti.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin saldırısı sonucu şehit olan Komiser Umut Tunçay ve sivil emniyet personeli Sabri Oğrak, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit babası Mehmet Emin Oğrak, oğlunu defnettikten sonra “Allah bu ateşe bir su döksün” diye dua etti.  

Şırnak'ın Cizre’deki Yafes mahallesindeki Hayati Bilgin Jandarma Sınır Karakolu çevresine beton duvar yapılması çalışmaları sırasında teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşle Özel Harekât Komiseri Umut Tuncay ve emniyetin kadrolu personeli Sabri Oğrak, önceki gün şehit oldu. Şehitler için dün önce Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Sabri Oğrak (34) daha sonra Şırnak merkez Büyük Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Defin işleminden sonra Vali Ali İhsan Su, Türk bayrağını öpüp başına koyduktan sonra şehidin babası Mehmet Emin Oğrak’a verdi. Bayrağı öpüp başına koyan şehit babası, Kürtçe “Allah bu ateşe bir su döksün. Allah analarının gözyaşlarını dindirsin. Hepinizden Allah razı olsun” diye dua etti. Polis memurları, şehidin babasının elini öperek başsağlığı diledi. 

dha

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.