Şehit Astsubay için mevlit okutuldu

Şehit Astsubay için mevlit okutuldu

Afyonkarahisar Belediyesi, görev yaptığı Şırnak'ta geçtiğimiz 26 Eylül'de teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Çiçek için mevlit programı düzenledi. Şehidin baba ocağına yakın olan Özlem Özyurt Ortaokulu bahçesinde...

 Şırnak-Van karayolunda terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Çiçek için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Afyonkarahisar Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı koordinesinde düzenlenen programa, 24 Ağustos 2016 tarihinde Bingöl’de şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin ailesi ile birlikte şehitler, Ömer Sayar, Mehmet Dama, Tayfur Çankaya, Sami Çiftçi, Yasin Mergen, Mehmet Sağlam’ın aileleri de katıldı.

Yaklaşık bin 500 kişnini katıldığı programa, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Yardımcı Jandarma Albay Doğan Şar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve eşi, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ederek, "Sağ olsun Belediye Başkanımız her daim yanımızda. Afyonkarahisar'a son dönemde gelen şehitlerimiz için hangi ilçede olursa olsun hepsine ayrı ayrı programlar yaparak onları dualar ile andık. Bu hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.