Şehit aileleri ve gaziler ekmeği yarı fiyatına alacak

Şehit aileleri ve gaziler ekmeği yarı fiyatına alacak

Keşan Belediye Başkanı Özcan, İlçe merkezi, belde ve köylerindeki 32 fırında şehit aileleri ile gazilere ekmeğin yüzde 50 indirimli satılacağını söyledi.

Keşan ilçesindeki fırınlarda, şehit aileleri ve gazilere ekmek yüzde elli indirimle satılacak.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, belediyede düzenlenen toplantıda, Keşan Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği ve Keşan Fırıncılar Derneği işbirliğiyle bir ilke imza attıklarını söyledi.

İlçe merkezi, belde ve köylerindeki 32 fırında şehit aileleri ile gazilere ekmeğin yüzde 50 indirimli satılacağını ifade eden Özcan, şöyle konuştu:

"Bu teklifi bana Keşan Fırıncılar Derneği Başkanı Necmettin Baygül getirdi. Şehitlerimizin yakınları ile gazilerimize ekmeği rayiç bedelin yüzde 50 altında satma kararı aldıklarını söyledi. Bu jestlerinden ve toplumsal duyarlılıklarından dolayı bütün fırıncılarımıza teşekkür ediyorum. Bu memleket özveriyle doğdu. Karar hayırlı olsun."

Baygül de amaçlarının, ülkenin sınırlarını muhafaza ederek terörle mücadelede gazi veya şehit olan kişilerin ailelerine destek vermek olduğunu söyledi. 

Keşan Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhat Dönmez ise kendilerine böyle bir olanağı sağlayanlara teşekkür etti.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.