Şehid Ahmed Ammar dualarla yâd edildi

Şehid Ahmed Ammar dualarla yâd edildi

55 Kur'an-ı Kerim Hatmi ve 111 Yasin hatimlerinin duasını Hayrat Vakfı Başkanı Hafız Said Nuri Ertürk Hocaefendi yaptı

Gürsel Demir’in haberi:
 
Malezya'dan İstanbul'a üniversite eğitimi almak için gelen Ahmed Ammar, eğitimine ve talebe hizmetlerine devam ederken geçirdiği bir trafik kazası neticesinde Rahmet-i Rahmân'a kavuşmuştu. 
 
Ahmed Ammar'ın vefatının birinci yılında Hayrat Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından Zeytinburnu Kültür Sanat merkezinde düzenlenen programda dualarla yâd edildi.
 
Programın açılışı Kur’an tilavetiyle gerçekleştirildi. Dünyanın dört bir tarafında yapılan 55 Kur'an-ı Kerim Hatmi ve 111 Yasin hatimlerinin duasını Hayrat Vakfı Başkanı Hafız Said Nuri Ertürk Hocaefendi yaptı. Ömer Döngeloğlu “Hicretin gölgesinde bir genç” sunumunu gerçekleştirdi.
 
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NDAN MESAJ
 
Başbakan Ahmet Doğutoğlu Malezyalı Şehid Ahmed Ammar'ın Yâd programına mesaj gönderdi. Mesaj şöyle:
 
Yurtdışı programım münasebetiyle bugün aranızda bulunamadığım için üzgünüm, nazik davetinize içtenlikle teşekkür ederim. Ülkemizde eğitimini sürdürürken Ahirete irtihal eden ve bizlerin bir evladı olarak İstanbul'da defnedilen kardeşimiz Ahmed Ammar'ı derin bir teessürle yâd ediyorum. Onun hatırası ve hayat görüşü hiç şüphe yok ki İslam dünyasında ilim yolundaki birçok gence ilham verecektir. Bu düşüncelerle, kardeşimizin kıymetli ailesi başta olmak üzere dernek mensupları ve tüm davetlilere en içten selam ve muhabbetlerimi sunuyor, şehit Ahmed Ammar'ı bir kez daha rahmet ve özlemle anıyorum

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.