Seçim istifaları birer birer geliyor

Seçim istifaları birer birer geliyor

24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde belediye başkanları partilerinden milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ediyor.

24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde belediye başkanları partilerinden milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ediyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya ve Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

TRT Hukuk Baş Müşaviri Avukat Maruf Okuyan da AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasında yer aldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da görevinden istifa ederek milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den aday adayı oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı salonunda yaptığı basın toplantısında, istifasını açıkladı. 

Fatih Belediye Başkanı Demir

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.