Şarj eden çanta çıkıyor!

Şarj eden çanta çıkıyor!

Telefon şarj eden sırt çantası teknoloji severler tarafından oldukça ilgi çekiyor.

Heryerde elektrik bulamayacağınızdan dolayı telefon ve ya tabletlerinizin şarj durumundan dolayı sıkıntı çekiyorsanız bu çanta tam size göre. Son zamanların en büyük teknoloji sorunlarından olan akıllı telefon şarjlarına uygun bir çözüm olarak geliştirildi.
 
Bu çanta sayesinde, sırtınızı sağlam bir prize dayamış gibi olacaksınız. Peki Go Kin çantasına elektriği nereden yükleyeceksiniz? Bu sorunun cevabı aslında sizin kendi vücudunuzda saklı.
 
Go Kin sırt çantası, siz yürüdükçe şarj olacak ve ne kadar çok yürürseniz o kadar çok enerji depolanmış olacak. Böylelikle dışarıda gezmeye çıktığınızda ve ya bir dağa yürüyüşe gittiğinizde ve ya kamp alanına gidip priz bulamadığınızda sizin sırtınızda olan bu Go Kin çantası sayesinde telefonunuzu ve ya tabletinizi kolaylıkla şarj edebilecek ve böylelikle şarj sorununuzu ortadan kaldırmış olacaksınız.
 
Go Kin ile şarj nasıl olur?
 
Go Kin sırt çantasından çıkarmış olduğunuz kabloyu ayağınıza bağlayıp telefonunuzu şarj edebileceksiniz. Peki ayakkabınızda telefon için uygun bir askı yoksa ne yapacaksınız? Bu durumda ise; Go Kin çantanızdan çıkan 2 adet çırt çırtlı bileklik ile telefonunuzu rahat bir şekilde şarj edip kullanabileceksiniz.
 
Yeni Şafak 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.