Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi: Bediüzzaman Mevlidine davetlisiniz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi: Bediüzzaman Mevlidine davetlisiniz

Nihat Çiftçi: Halil İbrahim sofrasını güzel bir şekilde dışarıdan gelen tüm misafirlere ve oraya gelen tüm vatandaşlarımıza ikram olarak açacağız

Risale Haber-Haber Merkezi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, herkesi Bediüzzaman Said Nursi onuruna düzenlenecek olan Mevlid-i Şerif’e davet etti.

Ramazan ayı boyunca bir çok etkinliğe imza atan Büyükşehir Belediyesi, ünlü Tasavvuf sanatçısı Abdurrahman Önül'ü binlerce Şanlıurfalılarla buluşturdu.

Rabia Meydanında düzenlenen konsere binlerce Şanlıurfalı katıldı. Meydandakilerle birlikle konseri izleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayında bir çok güzel etkinliğe imza atıklarını ifade etti.

BEDİÜZZAMAN MEVLİDİNE DAVETLİSİNİZ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bediüzzaman Said Nursi onuruna düzenlenecek olan Mevlid-i Şerif’e tüm Şanlıurfalıları davet eden Başkan Nihat Çiftçi, "30 Haziran Perşembe günü teravih namazıyla birlikte Halil-u Rahman'da Bediüzzaman Said Nursi onuruna düzenleyeceğimiz Mevlid-i Şerif’e tüm Şanlıurfalılarımız davetlidir. Mevlid programı sonrası tüm vatandaşlarımızla bir araya gelip Halil İbrahim sofrasını güzel bir şekilde dışarıdan gelen tüm misafirlere ve oraya gelen tüm vatandaşlarımıza ikram olarak açacağız. Yine aynı şekilde Cuma günü Mübarek Kadir Gecesi ve şimdiden tüm hemşehrilerimin mübarek Kadir gecesini tebrik ediyorum. Rabbim bizleri bu güzel mübarek aya kavuşturduğu için şükrediyoruz" dedi

bediuzzamanmevlidiurfa_risalehaber.jpg

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.